Топ продукт!

Условия за замяна или връщане на стока

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това което сте поръчали, но само в състоянието в което сте го закупили. Моля, имайте предвид, че за да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. Ако тези условия са спазени, веднага щом го получим от Вас, ние ще възстановим пълната сума която сте заплатили (срокът е 1-2 работни дни). За да бъдем максимално коректни изпращаме всички продукти с опция ”преглед и тест” където това е възможно. Това дава възможност Вие да се запознаете със стоката преди да я платите.

При връщане на закупена стока ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ, транспортните разходи са за ваша сметка и не се възстановяват.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, ние ще отстраним повредата ако това е възможно или ще го заменим с нов. В този случай транспортните разходи са за наша сметка и ще Ви бъдат възстановени по банков път.

*Всяка пратка се изпраща към клиента здрава и застрахована с опция за преглед и тест преди заплащане. Възползвайте се от правото си да огледате получения артикул пред куриера! Ако получите стока с нарушен търговски вид поради неправилно транспортиране (счупена или измачкана), молим да се свържете с нас и да откажете пратката. Не носим отговорност, ако приемете пратка с нарушен външен вид, без да сте я прегледали пред служител на ЕКОНТ/СПИДИ. Щети по нарушения се покриват само от ЕКОНТ/СПИДИ. При установяване на щети пред куриера, не заплащате транспортни такси. След като се свържете с нас, ще заменим продукта с нов. В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

За допълнителни въпроси info@originalno.bg или на 0884456490.

За да върнете получен от Вас продукт, той трябва да бъде изпратен на следните данни:

За Еконт

Оригинално ООД, Любослав Александров
+359 885 819 685
Офис Еконт Гара Елин Пелин

За Спиди

Оригинално ООД, Любослав Александров
+359 885 819 685
Гара Елин Пелин, ул. Хан Крум 48

За да възстановим сумата по вече платена поръчка е нужно да се свържете с нас на имейл info@originalno.bg или по вайбър +359 884 456 490 и да посочите IBAN на пълнолетно лице и 3-те имена на титуляра на сметката, по която желаете да получите сумата.

Пратката трябва да бъде изпратена в израден търговски вид, за ваша смета, и без наложен платеж.

Сумата ще бъде върната обратно в сметката Ви в срок до 5 дни след получаване на пратката обратно.
bg_BG